SetUp Problem
FlexRadio Systems Forums
Home       Members    Calendar    Who's On
Welcome Guest ( Login | Register )
        


SetUp Problem Expand / Collapse
Author
Message
Posted Friday, October 4, 2013 3:14 AM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Forum Members
Last Login: Friday, October 4, 2013 3:06 AM
Posts: 1, Visits: 1
Hi
I'm very new to SDR purchased Flex3000 this week and have been frustrated that cannot get computer and Flex 3000 to communicate.

Set up Is; Firewire card - Lycom PE-101 2 Port Firewire 1394a (400) PCI-E Controller Low/Hi Profile - TI Chipset
Computer System AMD Phenom IIx4 965 Processor 3.40GHz. RAM 4GB Windows 7 64bit operating system

Windows 7 device manager says firewire card installed and working. Tried to update driver but says latest driver installed.
Tried downgrading to legacy driver. Tried uninstalling and re-installing
Power SDRv2.6.4 installed
When switch on Flex no indication of driver loading, should there be and when click on Flex Radio Driver Icon indicates No Radio Connected

Have tried uninstalling and re-installing software as well as Firewire card always same result No radio connected.

Any suggestions gratefully received.

73's de Tom GM0FGI

Post #6874
« Prev Topic | Next Topic »

Reading This Topic Expand / Collapse
Active Users: 0 (0 guests, 0 members, 0 anonymous members)
No members currently viewing this topic.

Permissions Expand / Collapse

All times are GMT -5:00, Time now is 3:08am

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2018
Execution: 0.047. 9 queries. Compression Disabled.