Intermittent audio noise in any carrier mode
FlexRadio Systems Forums
Home       Members    Calendar    Who's On
Welcome Guest ( Login | Register )
        


Intermittent audio noise in any carrier mode Expand / Collapse
Author
Message
Posted Friday, March 1, 2013 9:17 AM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: Forum Members
Last Login: Friday, March 1, 2013 6:36 PM
Posts: 11, Visits: 15
Running a Flex-5000 under Win 7 64 bit I-5 processor. Everything has been fine for the last 2+ years. I recently upgraded PowerSDR to 2.5.3 and when I transmit in either the AM or FM modes, I get a very intermittent clicking in the transmit audio. It almost sounds like it could be going into a little RF feedback but even running extremely power power into a dummy load it does this. The audio on SSB is absolutely perfect ... everything works great there. It is only the AM & FM modes where I have the problem.

I didn't notice the problem before I upgraded PowerSDR but it might have been there then.

Thanks, ****, WA3USG

73
De ****, WA3USG
Mechanicsburg, PA.

Post #6424
Posted Friday, March 1, 2013 6:38 PM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: Forum Members
Last Login: Friday, March 1, 2013 6:36 PM
Posts: 11, Visits: 15
Hey ... figured it out myself. Jacked the Firewire buffer up from 512 to 1024 and she's purring like a kitten now!

Problem resolved!

73

****, WA3USG

73
De ****, WA3USG
Mechanicsburg, PA.

Post #6425
« Prev Topic | Next Topic »

Reading This Topic Expand / Collapse
Active Users: 0 (0 guests, 0 members, 0 anonymous members)
No members currently viewing this topic.

Permissions Expand / Collapse

All times are GMT -5:00, Time now is 9:41am

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2018
Execution: 0.031. 9 queries. Compression Disabled.