Lost CW sidetone in PSDR v2.1.5
FlexRadio Systems Forums
Home       Members    Calendar    Who's On
Welcome Guest ( Login | Register )
        


Lost CW sidetone in PSDR v2.1.5 Expand / Collapse
Author
Message
Posted Wednesday, July 11, 2012 9:44 PM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Forum Members
Last Login: Thursday, July 12, 2012 10:33 PM
Posts: 1, Visits: 4
I was using CW this afternoon, but when I used it tonight there was no sidetone.  I did not touch any of the settings that would effect that (I don't think), but I am a newbie to CW (and haven't used my Flex3K for a few months).  Anybody point me in the right direction.  I was really working great this afternoon.  Thanks and 73, Kent KC9LIF
Post #5849
Posted Wednesday, July 11, 2012 11:34 PM
Supreme Being

Supreme BeingSupreme BeingSupreme BeingSupreme BeingSupreme BeingSupreme BeingSupreme BeingSupreme Being

Group: Forum Members
Last Login: Tuesday, August 13, 2013 12:47 AM
Posts: 109, Visits: 274
Kent,

I bet you accidentally pushed the Mon (Monitor) button or lowered the monitor level either on the main console or in the Transmit tab of Setup.


73,

Dudley

FlexRadio Systems Support
512-535-4713, Option 2
http://helpdesk.flexradio.com
Post #5850
« Prev Topic | Next Topic »

Reading This Topic Expand / Collapse
Active Users: 1 (1 guest, 0 members, 0 anonymous members)
No members currently viewing this topic.

Permissions Expand / Collapse

All times are GMT -5:00, Time now is 6:29am

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2020
Execution: 0.016. 9 queries. Compression Disabled.