Flex 3000 and VAC
FlexRadio Systems Forums
Home       Members    Calendar    Who's On
Welcome Guest ( Login | Register )
        


Flex 3000 and VAC Expand / Collapse
Author
Message
Posted Saturday, August 20, 2011 9:25 AM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Forum Members
Last Login: Tuesday, September 20, 2011 2:38 PM
Posts: 8, Visits: 19
Hi to all,
my first posting on here so please take this into account :-)). Recently qualified here in England as M6AQL i have taken the plunge and this week bought a Flex 3000 and a Flex 1500. I have installed and set up as per instructions and have read pages of info and watched the various videos available but so far using VAC i am unable to get audio from the pc or send audio via the radio with VAC enabled. Am i doing something wrong here or is it not possible.? The flex 3000 is connected to a home built intel Core 2 Quad 6800 with 4gb ram 60gb SSD H/d and two 500gb Sata h/drives running Win 7 ultimate and the Flex 1500 to a Samsung n150 550 netbook 2 gb ram and win 7 starter. Any help on getting these to talk toegether would be greatly appreciated.

Regards Simon M6AQL
Post #4745
Posted Friday, September 2, 2011 11:06 AM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Forum Members
Last Login: Friday, September 2, 2011 12:18 PM
Posts: 6, Visits: 15
Have you looked here?:

http://flexradiowiki.com/frsradoiowiki/index.php?title=Main_Page

That's the best spot to find what you're looking for.  That's what I used to set up my 3000, and it works flawless with HRD and any other program I can throw at it.

Post #4812
Posted Saturday, September 10, 2011 10:01 PM
Forum Member

Forum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum Member

Group: Forum Members
Last Login: Saturday, December 31, 2011 7:26 PM
Posts: 30, Visits: 47
Is the link you posted correct?
when attempting to use it i receive :

Fatal error: Call to a member function output() on a non-object in D:\Hosting\4574259\html\frsradoiowiki\includes\Wiki.php on line 373

I am curious as I will be using VAC and also HRD here as well. I am very much leaning to the purchase of a Flex 3000, after I unload the RFI magnet


Thank you
Post #4844
Posted Monday, September 12, 2011 9:49 AM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: Forum Members
Last Login: Monday, November 21, 2011 7:20 PM
Posts: 15, Visits: 128
KD8LCD (9/10/2011)
Is the link you posted correct?
when attempting to use it i receive :

>>Fatal error: Call to a member function output() on a non-object in D:\Hosting\4574259\html\frsradoiowiki\includes\Wiki.php >>on line 373
Yup, the flexradiowiki has been down for 4 days. I'm trying to get info on VAC as well and run into the same brick wall. Yes, it is very frustrating. :-(
Leroy
N7EIE
Post #4850
Posted Sunday, September 18, 2011 9:10 PM
Forum Member

Forum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum Member

Group: Forum Members
Last Login: Saturday, December 31, 2011 7:26 PM
Posts: 30, Visits: 47
N7EIE (9/12/2011)
KD8LCD (9/10/2011)
Is the link you posted correct?
when attempting to use it i receive :

>>Fatal error: Call to a member function output() on a non-object in D:\Hosting\4574259\html\frsradoiowiki\includes\Wiki.php >>on line 373
Yup, the flexradiowiki has been down for 4 days. I'm trying to get info on VAC as well and run into the same brick wall. Yes, it is very frustrating. :-(
Leroy
N7EIE


Hey Leroy I just checked and it appears they have upgraded the site,

It's back online ,

Thanks for the information


Rick
Post #4882
Posted Monday, September 19, 2011 10:06 AM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: Forum Members
Last Login: Monday, November 21, 2011 7:20 PM
Posts: 15, Visits: 128
Good, finally, thanx for the info. It was only down for 11 days, not bad. Now I got a LOT more surfing to do!

Leroy
N7EIE
Post #4886
« Prev Topic | Next Topic »

Reading This Topic Expand / Collapse
Active Users: 0 (0 guests, 0 members, 0 anonymous members)
No members currently viewing this topic.

Permissions Expand / Collapse

All times are GMT -5:00, Time now is 6:22am

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2020
Execution: 0.016. 9 queries. Compression Disabled.