PowerSDR V2.0.22 Problem on Flex 5000
FlexRadio Systems Forums
Home       Members    Calendar    Who's On
Welcome Guest ( Login | Register )
        


PowerSDR V2.0.22 Problem on Flex 5000 Expand / Collapse
Author
Message
Posted Tuesday, May 17, 2011 3:25 PM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: Forum Members
Last Login: Friday, March 1, 2013 6:36 PM
Posts: 11, Visits: 15
I upgraded to V2.0.22 and the install went fine. Everything seemed to work until I configured the Flex to use my Elecraft 2 meter  transverter. The transverter works fine now but when I go back to any HF frequency, there is no receive. It is acting like there is no antenna connected to the Flex on HF. I can select the transverter & it works great.  Seems like when you configure the transverter and select it for the first time, it works but then nothing ever switches the antennas back to the HF port. Is anyone else having this problem?

I can shut down the PowerSDR program & reboot the computer but HF remains dead ... the 2 meter transverter works fine.

I am now back to using V2.0.16 which works fine so I'm not dead in the water. To use this, I had to also roll back the firmware & driver.

73
De ****, WA3USG
Mechanicsburg, PA.

Post #4335
« Prev Topic | Next Topic »

Reading This Topic Expand / Collapse
Active Users: 0 (0 guests, 0 members, 0 anonymous members)
No members currently viewing this topic.

Permissions Expand / Collapse

All times are GMT -5:00, Time now is 7:14am

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2020
Execution: 0.047. 7 queries. Compression Disabled.