Invalid Sampe Rate
FlexRadio Systems Forums
Home       Members    Calendar    Who's On
Welcome Guest ( Login | Register )
        


Invalid Sampe Rate Expand / Collapse
Author
Message
Posted Sunday, January 25, 2009 7:19 PM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Forum Members
Last Login: Friday, October 9, 2009 8:33 PM
Posts: 5, Visits: 44
I just got a Flex 1000. As soon as I click on the "Start" I get PORT AUDIO ERROR "Invalid Sample Rate"

Could anyone tell me what I need to do to fix this error?

73

KB3XE 

KB3XE
Jerry

Post #1612
Posted Sunday, February 28, 2010 8:34 PM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Forum Members
Last Login: Sunday, February 28, 2010 8:12 PM
Posts: 2, Visits: 1
hello jerry

i want to know that how did u got the hardware of flex 1000,i want to purchase it,would u kindly tell me the procedure and links as i am a student so i want to buy at a resonable price.

please reply as soon as possible

regards

sultan javed

i want to know about the software defined radio hardware kits.

Post #2281
« Prev Topic | Next Topic »

Reading This Topic Expand / Collapse
Active Users: 0 (0 guests, 0 members, 0 anonymous members)
No members currently viewing this topic.

Permissions Expand / Collapse

All times are GMT -5:00, Time now is 3:10am

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2018
Execution: 0.016. 7 queries. Compression Disabled.